Драбівський ветеран відзначив 90-річчя

Драбівський ветеран відзначив 90-річчя

Заступник голови районної ради Тетяна Богославець побувала у Безбородьках, де зустрілася із місцевим жителем − Василем Денисовичем Вороб’ївським, адже нещодавно шанований ветеран відзначав 90-річчя. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській райраді.

Нелегка доля випала Василю Денисовичу: пережив голодомор, у роки війни був примусово вивезений до Німеччини. Після війни повернувся у рідне село, де більше 40 років працював у місцевому радгоспі – спершу трактористом, а потім очолив тракторну бригаду. Своєю працею, невичерпним оптимізмом, любов’ю до життя і людей він заслужив повагу серед односельчан. Разом із дружиною Ганною Нестерівною прожив більше 60 років , виховали двох прекрасних синів.

Тетяна Володимирівна спільно з секретарем Безбородьківської сільської ради Ніною Дубенець, головою районної ветеранської організації Валентиною Крокосенко, головою первинної ветеранської організації Жанною Собовою подякувала Василю Денисовичу за мужність, за невтомну працю в повоєнні роки, вручила Подяку від районної ради, подарунок і квіти та щиро побажала ювіляру міцного здоров’я, достатку, любові і підтримки від ближніх.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x