У черкаському виші провели фестиваль психодрами

У черкаському виші провели фестиваль психодрами

Фестиваль психодрами “Крок у майбутнє, або Діалог триває…”, що проходив на психологічному факультеті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, зібрав широке коло учасників — викладачів, студентів, випускників факультету, відомих психодраматерапевтів із Черкас та Києва, психологів-практиків міста та області. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ЧНУ.

Присвятили його пам’яті Тетяни Зайцевської, психодраматерапевта, тренера психодрами в Європейському інституті психодрами/Psychodrama-Institut für Europa e.V. PifE. Цей інститут та Асоціація психодрами України стали співорганізаторами заходу.

На фестивалі психологи провели майстер-класи з різної тематики (“Діалоги з минулим та майбутнім”, ведуча — Ірина Сергієнко; “Сильні та слабкі грані мого Я”, ведуча — Вікторія Буторіна; “Чому я незаміжня або Місце зайняте”, ведуча — Оксана Бабарикіна; “Робота з дитячими страхами”, ведуча — Раїса Єрмакова; “Навіщо потрібні паузи в житті”, ведуча — Наталія Логвиненко; “Жіночність у кожній жінці”, ведуча — Альона Степанова).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x