50 тисяч гривень спрямували у Каневі для ВІЛ-іфікованих

50 тисяч гривень спрямували у Каневі для ВІЛ-іфікованих

Відтепер соціальні послуги для ВІЛ-інфікованих канівчан купуватимуть за соціальним замовленням. Все – за місцеві кошти у межах районної комплексної програми «Турбота». Відповідне рішення Канівська міська рада ухвалила наприкінці минулого року, спрямувавши на це 50 тисяч гривень.

Так на виконання завдань пілотного проекту «Сталість ВІЛ-послуг», який впроваджують за підтримки Проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії», ці заходи реалізує реалізує Черкаська благодійна організація ЛЖВ «Від серця до серця».

– Така підтримка із боку влади дасть змогу надавати інтегровані послуги представникам уразливих груп та сформує у населення міста толерантне ставлення до людей, які живуть із ВІЛ та представників груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ, – говорить Наталія Несват. – Це дозволить зменшити кількість нових випадків інфікування ВІЛ та забезпечить сталість надання соціально важливих послуг представникам уразливих груп в м. Канів.

Соцпослуги закуповуватимуть на конкурсних умовах, тож наразі фахівці проекту та представники відповідних структур розробляють нормативну документацію, необхідну для проведення конкурсу щодо закупівлі соціальних послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x