На Чорнобаївщині 5-річний хлопчик врятував свого дідуся

На Чорнобаївщині 5-річний хлопчик врятував свого дідуся

14 січня о 09:30 у селищі Іркліїв через коротке замикання електромережі сталося загорання всередині житлового будинка. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Пожежу помітив 5-річний Тарас, який спав у кімнаті. Відчувши запах диму, хлопчина прокинувся та побіг до спальні дідуся. Розбудивши 80-річного діда він розповів старому про загорання. Рятуючись від диму, що почав вщент заповнювати приміщення, господар що рухався доволі повільно встиг надихатися продуктами горіння.

На Чорнобаївщині 5-річний хлопчик врятував свого дідуся
Отримавши повідомлення про пожежу, у відповідності до районного плану залучення сил та засобів, на місце пригоди одразу були спрямовані 3 пожежних підрозділи. Крім пожежно-рятувальної частини, прибули також місцеві пожежні команди зі СТОВ «Канівці», та СТОВ «Агро-Ко» із села Мельники.

Боротьба із вогнем тривала понад чотири години. Повністю ліквідувати загорання вдалося лише о 13:40. Попри зусилля пожежних та рятувальників, відстояти будинок від вогню, який на час прибуття перших пожежних розрахунків вже був повністю охоплений вогнем не вдалося.

Бригада швидкої медичної допомоги, яка прибула на місце події після огляду потерпілого, який отруївся продуктами горіння госпіталізувала його до реанімаційного відділення районної лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x