В Умані відбулася робоча зустріч поліції та посольства Ізраїлю

В Умані відбулася робоча зустріч поліції та посольства Ізраїлю

Поліція провела переговори з представниками посольства Ізраїлю. Основною темою обговорення на зустрічі стали події, що мали місце в Умані в грудні 2016 року на могильному комплексі Раббі Нахмана та пошкодження гіпсового розп’яття Ісуса Хреста. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У приміщенні Уманського відділу поліції відбулася робоча зустріч заступника начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковника поліції Валентина Кожухівського з заступником посла Посольства держави Ізраїль в Україні Ізраїль Еміль Бен Нафталі та консулом посольства Еті Біняміном. Основною темою обговорення представників двох країн стали події, які мали місце на території Умані протягом грудня 2016 року. А саме події на могильному комплексі Рабі Нахмана та пошкодження гіпсового розп’яття Ісуса Хреста.

Валентин Олександрович довів до відома присутніх інформацію про хід досудового розслідування по кожному із зазначених кримінальних проваджень, відкритих за ознаками кримінального правопорушення передбаченого статтею 161 Кримінального кодексу України.

У свою чергу, представники Посольства держави Ізраїль висловили зацікавленість у встановленні об’єктивної істини щодо кожного інциденту та готовність надати у межах своєї компетенції потрібну правову допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x