Україну накрив туман: черкащан просять бути обережними за кермом

Україну накрив туман: черкащан просять бути обережними за кермом

Штормове попередження про складні погодні умови на території Черкаської області та Черкас. За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, до кінця доби 17 січня у Черкаській області та у місті Черкаси утримається туман, видимість на автошляхах – 200-500 м. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Окрім того, сьогодні майже на всій території України – у 22 областях – густий туман. Туманом накриє Київську, Чернігівську, Сумську, Житомирську, Рівненську, Волинську, Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Івано-Франківську, Закарпатську, Чернівецьку, Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Полтавську, Дніпропетровську, Харківську, Донецьку, Луганську, Миколаївську та Запорізьку області. Видимість становитиме 200-500 м.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x