Жителям Кам’янки нагадали правила безпеки під час водохрещенських купань

Жителям Кам’янки нагадали правила безпеки під час водохрещенських купань

16 січня, напередодні свята Водохреща, з метою запобігання надзвичайним подіям під час святкування працівники Кам’янського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області провели масово-роз’яснювальну роботу серед жителів міста Кам`янка. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Спілкуючись з місцевими жителями, рятувальники нагадали громадянам які планують очистити себе від гріхів та зануритися в студену освячену воду основні правила безпечної поведінки.

– У жодному разі не пірнайте у воду – заходьте в ополонку повільно й обережно. Уникайте великого скупчення людей біля купелі, – наголосив начальник Кам’янського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Щербак. – Неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном.

Також Сергій Вікторович нагадав, що в ополонці необхідно бути всього кілька секунд – зазвичай не більше трьох – потім потрібно перевдягнутися у теплий одяг і піти в тепле приміщення або автомобіль, де відразу випити гарячого чаю з медом.

Приємним було те, що під час бесід з громадянами більшість людей чітко розуміють важливість дотримання правил безпеки під час занурення в крижану воду та неухильно дотримуються всіх рекомендацій рятувальників.

Всі, з ким спілкувалися фахівці Служби порятунку, отримали листівки, в яких викладені основні правила безпеки під час купання на свято Водохреща.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x