Уманчанин украв обладнання у підприємця

Уманчанин украв обладнання у підприємця

З підсобного приміщення місцевого підприємця зловмисник викрав зварювальний апарат та пульверизатор, чим завдав збитку потерпілому на суму близько 5000 гривень. Зловмисника викрито, викрадені речі повернуто власнику. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся місцевий підприємець. Чоловік повідомив, що з його орендованого приміщення зник зварювальний апарат та пульверизатор.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що усі дверні замки цілі та неушкоджені. При цьому підозра заявника впала на молодика, який допомагав йому у виробництві.

Вилучивши ймовірні сліди злочину, правоохоронці почали відпрацьовувати отриману інформацію. Оперативники вирушили до місця проживання зазначеної особи. Побачивши на порозі поліцію, чоловік у всьому зізнався.

Викрадені речі у нього вилучили. У спілкуванні зі слідчим зловмисник повідомив, що викрадений зварювальний апарат мав на меті використати у власних цілях, а після повернути власнику.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x