У Золотоноші жорстокого вбивцю примусово лікуватимуть у психлікарні

У Золотоноші жорстокого вбивцю примусово лікуватимуть у психлікарні

Чоловіка, який забив жінку до смерті на Золотоніщині, примусово лікуватимуть. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

У провадженні Золотоніського міськрайонного суду перебувало кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У листопаді 2015 року підсудний, перебуваючи на території залізничної станції «Пальмира», що у с. Вознесенське Золотоніського району, побив жінку. Злочин він скоїв на узбіччі ґрунтової дороги, яка веде від залізничної станції до будинків.

Фахівці зафіксували численні удари ногами по голові та тілу потерпілої. Травма голови з крововиливами під м’які мозкові оболонки, забійні рани голови та крововилив у дихальні шляхи, травми грудної клітки та переломи ребер та інші численні травми стали причиною смерті жінки.

Суд визнав доведеним в суді факт вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Разом з тим встановлено, що чоловік під час вчинення злочину у зв’язку із розладами психіки не усвідомлював свої дії та не міг керувати ними. Тому за рішенням суду стосовно нього вжито примусові заходи медичного характеру – поміщення до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x