В області розроблятимуть стратегію розвитку дорожнього господарства

В області розроблятимуть стратегію розвитку дорожнього господарства

Стратегію розвитку дорожнього господарства розроблять на Черкащині. Про це сказав обласний керманич Юрій Ткаченко на координаційній нараді в ОДА.

На ній, серед іншого, розглянули проблемні питання галузі. А це – брак техніки та кадрів. А звідси – невчасне виконання робіт, зокрема, з подолання наслідків негоди на автошляхах Черкащини. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– У Служби автомобільних доріг області немає комплексної стратегії розвитку, – наголосив очільник області. – Кожен новий керівник, а вони там змінюються регулярно, визначає свої пріоритети, а бачення на кілька років уперед немає. Наші райони готові доєднуватися до закупівлі техніки, мобілізувати ресурс. Бо йдеться про безпеку й комфорт жителів. Однак потрібен стратегічний підхід. Тому ми відпрацюємо це питання найближчим часом.

Нагадаємо, на автошляхах області під час нещодавньої негоди щодоби працювали до півтори сотні одиниць спеціальної техніки. Розчищати дороги місцевого значення допомагали сільгосптоваровиробники. Проїзд на всіх автошляхах загального користування області було забезпечено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x