На Уманщині шахрай узяв машину на ремонт і зник

На Уманщині шахрай узяв машину на ремонт і зник

40-річний житель Уманського району, відбуваючи покарання з іспитовим строком, не став на шлях виправлення та вчинив аналогічне кримінальне правопорушення. Близько року зловмисник переховувався від органів досудового слідства. Його затримано та взято під варту.
Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділення поліції звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що став жертвою шахрая, який обманом заволодів його автомобілем. Зі слів потерпілого, свій транспортний засіб він передав для ремонту майстру, після чого останній зник, і на телефонні дзвінки не реагував.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами співробітники поліції встановили особу шахрая. Ним виявився 40-річний житель району, який відбував покарання з іспитовим строком за аналогічну протиправну діяльність. Чоловік діяв за налагодженою схемою. Вишукував жертву, під приводом ремонту автомобіля заволодівав транспортним засобом потерпілого. Після того, як автівка потрапляла до його рук, продавав деталі, а подекуди і сам транспортний засіб, іншим особам.

Близько року зазначена особа переховувалася від органів досудового слідства у столиці. Його затримали співробітники Уманського районного відділення поліції.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство вчинене повторно. Зловмисника затримано та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x