Кількість крадіжок у області зросла на 53,8 %

Кількість крадіжок у області зросла на 53,8 %

Криміногенна ситуація, яка склалася на Черкащині, потребує посиленої уваги та контролю правоохоронними органами. Обласна влада готова й надалі плідно співпрацювати з Національною поліцією у цьому напрямку. На цьому наголосив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Овчаренко у ході колегії ГУ Національної поліції у Черкаській області. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській ОДА.

Минулорічна статистика свідчить про значне загострення криміногенної ситуації в області. Кількість насильницьких кримінальних правопорушень зросла на 43,3%, крадіжок – на 53,8%, грабежів – на 63,5%. Вдвічі побільшало розбійних нападів та незаконних заволодінь автомобілями.

– Така ситуація не задовольняє ні мене, ні загалом керівництво області, ні черкащан, – зауважив Сергій Овчаренко. – Певен, що і вас, правоохоронців, також. Ви як ніхто знаєте про те, яка ситуація склалася у нас у регіоні, та обізнані з тими актуальними проблемами, що притаманні районам Черкащини. Цьогоріч перед нами стоїть чимало завдань, а попереду – багато роботи. Обласна ж влада як підтримувала всі ініціативи Нацполіції, так і підтримуватиме у подальшому. Ми – ваші партнери в роботі задля безпеки черкащан і наведенні правопорядку в області.

Серед пріоритетних завдань у Нацполіції Черкащини – збільшення штату співробітників. Нині тут не вистачає майже 500 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x