Геннадій Бобов привітав дітей із інтернатів зі святами

Геннадій Бобов привітав дітей із інтернатів зі святами

Після новорічних канікул на вихованців двох спеціалізованих шкіл-інтернатів Черкащини очікували приємні враження та подарунки. У Корсунь-Шевченківську й Вільшанську спеціальні школи-інтернати, як і завжди після новорічних свят, завітали представники народного депутата Геннадія Бобова для того, щоб подарувати дітям, які потребують особливої уваги, подарунки. Подібна традиція існує в окрузі Геннадія Борисовича вже багато років. Без подарунків не залишається жоден із 266 дітлахів.

«Дарувати радість і гарний настрій дітям, які потребують цього особливо – справа, яку потрібно продовжувати обов’язково, незважаючи ні на що – говорить Геннадій Бобов. – Здорове суспільство – це суспільство, де кожна дитина відчуває себе щасливою і захищеною. Тому кожний із нас має в міру сил і можливостей творити добро». «Геннадій Бобов завжди відгукується на прохання про допомогу, н а д а є по с и л ь н у п і д т р и м к у, незважаючи на те, що має багато інших турбот. Увесь учнівський колектив школи-інтернату з нетерпінням чекає цих зустрічей, а це 186 дітей, із яких – 21 дитина з порушеннями слуху, 19 дітей із тяжкими вадами мовлення та 146 дітей із затримкою психічного розвитку. Все це діти з особливими потребами. Серед них 48 дітей мають хвороби опорно-рухового апарату, 29 дітей − інвалідність, 11 дітей перебувають під опікою, 116 дітей із неповних сімей, 67 дітей із багатодітних родин, 21 дитина з сімей, які отримують допомогу як малозабезпечені, 40 дітей із неблагонадійних сімей, – говорить директор Корсунь-Шевченківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тетяна Євгеніївна Хронік. – Ми вже маємо можливість використовувати під час навчання та в позаурочний час подароване Геннадієм Борисовичем Бобовим під час попередніх зустрічей сучасне обладнання, яке значно полегшує навчально-виховний процес. Ось і цього року наш депутат не забув про наших вихованців під час новорічних та різдвяних свят, підготувавши кожній дитині солодкий подарунок і створивши цим самим святковий настрій. Згадка про ці новорічні свята ще довго буде жити в дитячих серцях. За добрі справи та увагу щира вдячність і найтепліші слова подяки від нашого шкільного колективу, батьків та дітей Вам, Геннадію Борисовичу. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Успіхів вам і поваги від людей!»

До гарних побажань корсунських колег приєднуються і педагоги з В і л ь ш а н и. « Пед а г ог і ч н и й т а учнівський колективи Вільшанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату вітають Вас із н ов о річ н и м и т а рі з д в я н и м и святами. Бажають Вам міцного здоров’я, довголіття, натхнення у праці та у всіх Ваших починаннях. Дякуємо Вам за увагу, тепло Вашого серця та подарунки, за те, що в такий скрутний час Ви знаходите можливість допомагати та радувати дітей, обділених батьківським теплом та увагою» – йдеться в листі, що надійшов на адресу нашої редакції.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x