Наркотики і гранату знайшли в домі жителя Уманщини

Наркотики і гранату знайшли в домі жителя Уманщини

У домі жителя одного Уманського району працівники поліції виявили та вилучили згорток з наркотичною речовиною та бойову гранату з запалом. Вилучене направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського відділення ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Уманського районного відділення поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання наркотиків жителем одного із сіл. Поліція провела перевірку зазначеної інформації.

Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні підозрюваного дана інформація знайшла своє підтвердження. У будинку у побутовому серванті правоохоронці виявили паперовий згорток з речовиною зеленого кольору в подрібненому стані, яка за зовнішніми ознаками нагадує рослину коноплю та металевий предмет, схожий на бойову гранату з відповідним маркуванням та запалом.

Знайдене вилучили та направили до експертно-криміналістичного центру для відповідної експертизи. 36-річний житель Уманщини повідомив, що вказані речі він знайшов у лісосмузі біля села.

За попередньою кваліфікацією, слідчим відділенням за вказаним фактом відкрито два кримінальних провадження передбачених частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту, а також за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження з боєприпасами. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x