На дорогах області проводять аварійний ямковий ремонт

На дорогах області проводять аварійний ямковий ремонт

На автомобільних дорогах загального користування підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області з початку року було проведено аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття.
Максимально використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Черкаської області проводять аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття. Насамперед ямковим ремонтом було відремонтовано найбільш проблемні ділянки, які найбільше загрожують безпеці дорожнього руху. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Аварійний ямковий ремонт з початку 2017 року було здійснено на ділянках автодоріг М-05 Київ – Одеса, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Зням’янка, Н-01 Київ – Зням’янка, Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка, Р-09 Миронівка – Канів – Софіївка, Р-10 Канів – Чигирин – Кременчук, Р-19 Фастів – Митниця – Обухів – Ржищів – Канів та Р-64 Ківшувата – Шушківка – Лисянка – Моринці – Шевченкове – Тарасівка – Рижавка. Загалом з початку року працівники філій ДП «Черкаський облавтодор» ліквідували понад 3411 кв. м аварійно-небезпечних ям та вибоїн, які інтенсивно утворюються на дорожньому покритті внаслідок частих коливань температури повітря та опадів у вигляді мокрого снігу.
В умовах зими аварійний ямковий ремонт проводиться для захисту дорожнього покриття від подальшого руйнування. Виконується він за технологією, яка дозволяє проводити ремонт навіть при зниженні температури повітря до від’ємних відміток. Ремонтні роботи покриття проводилися з використанням холодної асфальтобетонної суміші.
Як зазначають у Службі автомобільних доріг у Черкаській області, цей тимчасовий захист дозволить захистити асфальтобетонне покриття від негативного впливу природних факторів та забезпечити безпечний проїзд автотранспорту.
Якщо дозволятимуть погодні умови, аварійні роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття триватимуть і надалі, в першу чергу, на автомобільних дорогах загального користування державного значення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x