Черкащанці потрібна трансплантація нирки

Черкащанці потрібна трансплантація нирки

Постійні судоми, підвищений тиск та нудота. Із такими незручностями живе 25-річна Маргарита Сапсай. У неї хронічна хвороба нирок – червоний вовчак. Недуга псує життя юній дівчині вже 12-й рік, однак торік її стан здоров’я лише погіршився, і дівчині терміново знадобилася пересадка нирки. Донором погодилася стати мати юної хворої. Однак кошти на операцію, післяопераційний період та реабілітацію – непосильна сума для родини.

– Нині стан Маргарити лише погіршується: діаліз вже майже не допомагає, тож операцію потрібно робити якомога скоріше, – розповідає сестра дівчини Юлія Задніпряна. – Однак на самі аналізи потрібно 15 тисяч гривень, і вони дійсні лише два тижні. Операція із трансплантації нирки для Маргарити в інституті Шалімова в Києві коштуватиме 150 тисяч гривень. А по 30 тисяч гривень щодня потрібно на реабілітаційний період пацієнта.

На сьогодні завдяки небайдужим людям сім’ї вдалося зібрати близько 5 тисяч гривень. Наразі, говорять рідні дівчини, надія є тільки на можновладців та фонди, тому що зібрати самостійно таку суму коштів для сім\’ї нереально.
Усі, хто хоче допомогти дівчині, можуть це зробити за реквізитами.

МФО – 305299
Код ЄДРПОУ – 14360570
Рахунок одержувача – 29244825509100
Номер карти ПриватБанку – 5168755602646263
Сапсай Маргарита Миколаївна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x