5-річний рятівник із Чорнобаївщини спробував себе в ролі професійного надзвичайника

5-річний рятівник із Чорнобаївщини спробував себе в ролі професійного надзвичайника

20 січня керівництво районного підрозділу запросило на гостини 5-річного Тараса Мірясєва – юного героя, який за кілька днів до цього, виявивши в домі пожежу, врятував свого дідуся. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Нагадаємо, 14 січня у будинку, де Тарасик проживав разом із батьками та 80-річним дідусем, сталася пожежа. Подія сталася рано, коли батьків не було вдома. Хлопчик, прокинувшись від диму, помітив вогонь. Сповістивши дідуся про пожежу, він допоміг старому та немічному чоловікові покинути задимлений будинок.

Цей випадок не зміг залишитися поза увагою рятувальників. Дізнавшись про мужні дії хлопчика, вони запросили малого героя разом з мамою до пожежно-рятувального підрозділу.

Організувавши для хлопчика екскурсію, співробітники ДСНС показали йому і пожежні машини, і пожежно-технічне обладнання та озброєння, за допомогою якого вони ліквідовують надзвичайні події.

Майже 2 години Тарасик роздивлявся та знайомився із підрозділом, оглядаючи рятувальну техніку, приміряючи бойовий одяг і спорядження. Особливе захоплення у малюка викликав пожежний автомобіль, у якому він, немов справжній рятувальник, зайняв “робоче місце”.

Під час екскурсії хлопчик, не стримуючи свої емоції, постійно наголошував, що коли виросте обов’язково стане рятувальником.

Наприкінці зустрічі керівник підрозділу на згадку про відвідини та у якості подарунку за мужній вчинок подарував малюку спеціальну навчальну літературу, іграшки, сувенірну продукцію та солодощі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x