Черкаський держгеокадастр торік надав послуг на більше як 5 мільйонів гривень

Черкаський держгеокадастр торік надав послуг на більше як 5 мільйонів гривень

Спеціалісти територіальних органів Держгеокадастру Черкаської області 2016 року надали населенню 186 588 адміністративних послуг. Із них 75 620 – платно, за що бюджети різних рівнів отримали 5 млн 115 тис. грн. Про це „Нова Доба” дізналася в головному управлінні держгеокадастру в Черкаській області.

Найбільше коштів, майже 4,7 млн грн., надійшло до бюджетів за надання 69943 витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку та 275,2 тис. грн. – за виправлення технічних помилок у відомостях Державного земельного кадастру, що допущено не з вини органу, що здійснює ведення кадастру.

Безкоштовно землевпорядники Черкащини надали 110 968 адмінпослуг, або 59,5%. Серед них найбільш затребуваними залишаються державна реєстрація земельної ділянки (35,5 тис.) і надання довідки з державної статистичної звітності про наявність земель і розподіл їх за власниками земель, землекористувачами та угіддями (29,4 тис.). Також видано понад 16 тис. витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x