На Шполянщині пожежа забрала життя пенсіонерки

На Шполянщині пожежа забрала життя пенсіонерки

22 січня о 09:05 у селі Матусів виникла пожежа в кімнаті житлового будинку на вулиці Гандзенка. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Сусіди, які першими помітили вогонь у вікні будинку, негайно кинулися на допомогу. Зателефонувавши до Служби порятунку «101», вони увійшли до задимленого приміщення, де знайшли та винесли на свіже повітря 80-річну господиню.

Через важке отруєння продуктами горіння літня жінка померла ще до приїзду на місце події рятувальників та карети швидкої медичної допомоги.

Пожежу ліквідували рятувальники Шполянської пожежно-рятувальної частини та добровольці Сигнаївського комбінату хлібопродуктів із села Сигнаївка. Під час боротьби із вогнем бійці ДСНС встигли винести із будинку балон із скрапленим газом, чим запобігли вибуху.

У результаті пожежі вогнем пошкоджено одну кімнату, знищені старі домашні речі. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x