Фестивалем патріотичної пісні відзначили на Уманщині День Соборності

Фестивалем патріотичної пісні відзначили на Уманщині День Соборності

Щира любов до української пісні 20 січня, напередодні Дня Соборності України, зібрала більше двадцяти талановитих, обдарованих аматорських колективів та сольних вокалістів із різних куточків Уманщини в Родниківському будинку культури, щоб взяти участь у фестивалі-конкурсі «Українська пісня єднає, на мир надихає». У конкурсі взяли участь солісти, дуети, гурти, співочі колективи клубних закладів Уманського району. Зі сцени лунали і повстанські пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу, і сучасні твори про незалежну Україну, і пісні, які народилися під час подій на Майдані, та про болючі проблеми сьогодення – мир у державі та спокій у родинах. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Журі було непросто визначити переможців, адже кожен виступ вражав і хвилював, іноді неможливо було стримати сліз. А колориту учасникам додавав національний одяг та символічні жовто-блакитні стрічки.
Під час оцінювання виступів дітей, журі враховувало вокальні дані, артистизм, вдалий вибір репертуару, сценічний образ. Переможці, які визначалися у кожній номінації, були нагороджені дипломами та грамотами сектора культури Уманської районної державної адміністрації.
Справжньою зіркою конкурсу став дует у складі Марійки Бевз та Наталії Комісар, Старобабанівського СБК.

Решту учасників свята відзначили грамотами, адже в усіх конкурсантів відчувалася наполеглива підготовка до конкурсу, підбір репертуару та бажання віддати шану українській патріотичній пісні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x