Двоє смілян «вибивали» борг з битою і стартовим пістолетом

Двоє смілян «вибивали» борг з битою і стартовим пістолетом

Смілянська поліція затримала двох місцевих жителів за розбійний напад на свого знайомого. Причиною розбою став борг у 5 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження. Нападникам загрожує позбавлення волі до 12 років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, що двоє невідомих у масках, погрожуючи пістолетом та бейсбольною битою, зайшли до будинку заявниці та вимагають гроші.

На місце негайно було направлено групу швидкого реагування. Прибувши за адресою, працівники поліції затримали двох чоловіків, які перебували в будинку заявниці і при собі мали бейсбольну биту і стартовий пістолет. Ними виявилися 26-річні мешканці міста Сміла.

Як пояснив один з затриманих, чоловік заборгував йому 5 тисяч гривень. Тому він разом зі своїм знайомим, вирішили «вибити» заборговану сумму. Поки вони чекали дружину боржника, яка мала принести гроші, були затримані поліцією.

Всі речові докази вилучено. Слідчим відділом Смілянської поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

За розбійний напад молодикам загрожує до 12 років позбавлення волі. Затриманим обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x