Уманські правоохоронці провели низку вилучень наркотиків

Уманські правоохоронці провели низку вилучень наркотиків

21 січня співробітники Уманського відділу поліції відпрацьовували територію міста. У поле зору оперативників потрапив молодий чоловік, який за зовнішнім виглядом був схожий на особу, яка переховувалася від органів досудового розслідування. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

При появі правоохоронців молодик почав нервуватися та намагався втекти, що викликало підозру у працівників поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу. Хлопця зупинили для перевірки документів.

Під час поверхневої перевірки у 30-річного уманчанина виявили та вилучили рослинну речовину, яка за зовнішніми ознаками схожа на подрібнену рослину коноплі.

Цього ж дня співробітники Уманського районного відділення поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні 44-річного жителя села Паланка Уманського району. Правоохоронці виявили близько 500 грамів речовини рослинного походження, що схожа на канабіс. Частину рослин господар зберігав на горищі будинку, іншу частину – у надвірній споруді.

А напередодні у селі Ладижинка Уманського району під час обшуку згідно ухвали суду, співробітники Уманського райвідділення поліції у домоволодінні 36-річного місцевого жителя також знайшли рослини коноплі у подрібненому стані. Як повідомив господар будинку, знайдену речовину він використовує у власних потребах.

За кожним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Виявлені речовини вилучили та направили до експертно-криміналістичного центру для проведення відповідного дослідження. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x