Жителям Канівщини нагадали про правила користування печами

Жителям Канівщини нагадали про правила користування печами

24 січня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у супроводі працівників Литвинецької сільської ради вирушили у рейдову перевірку пічного опалення в житловому секторі села Литвинець. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Перевіряючи житлові будинки, які мають пічне опалення, рятувальники звернули увагу на дотримання господарями вимог пожежної безпеки під час облаштовування печей та їхньої експлуатації.

Інспектори ДСНС наголосили жителям села на наслідках, до яких призводить порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Найчастіше такі пожежі трапляються із людьми похилого віку, які живуть самотньо. Адже вони не завжди спроможні перевірити стан печі та димарів на початку опалювального сезону і миттєво зреагувати на проблему. Тому рейдова група, в першу чергу, вирушила до такої категорії населення.

Всім господарям приватних будинків співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій вручили тематичні пам’ятки щодо безпечного використання пічного опалення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x