Обласне управління молоді та спорту прозвітувало у Міністерстві

Обласне управління молоді та спорту прозвітувало у Міністерстві

Щороку у січні обласні управління спорту звітують у Міністерстві молоді та спорту України про результати роботи по галузі «Фізична культура і спорт» за рік. Вже стало традицією, що Черкаська область звітує першою. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Захищали результати роботи за 2016 рік начальник управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський та його заступник Катерина Коваленко.

«Другий день у Міністерстві молоді та спорту України, як результат звіт по галузі «Фізична культура та спорт» успішно здано! Тому можна офіційно вважати спортивний 2016 рік завершеним! Тепер із головою ОДА працюємо та ведемо перемовини щодо подальшої розбудови спортивної галузі на Черкащині!», – коментує поїздку заступник начальника управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко на своїй ФБ-сторінці.

Звіт заслухала комісія, яка складається з очільників та заступників департаменту олімпійського спорту, департамент фізичної культури та неолімпійських видів спорту, фінансово-економічного управління, управління розвитку спортивної інфраструктури, управління організаційної роботи та планування Міністерства, керівників (заступників) Всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств, Всеукраїнських центрів «Інваспорт» та «Спорт для всіх», представника Міністерства освіти і науки України та інших. Очолює комісію заступник міністра молоді та спорту України Войтович Ярослав Вячеславович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x