У Черкасах презентують збірку про співпрацю Польщі та України

У Черкасах презентують збірку про співпрацю Польщі та України

Фонд «Освіта для демократії», ГО «Наше Поділля», Товариство Лева та ГО «Академія стратегічних досліджень» запрошують на презентацію збірки «Співпраця заради локальних змін: успішні практики з Польщі і України», виданої в рамках проекту «Сильні локальні громади – ключ до успіху реформи місцевого самоврядування». Збірка містить описи вдалих громадських ініціатив з Польщі та України, які показують як крок за кроком, цеглинка за цеглинкою, стають можливі великі перетворення в громадах.
Вибрані добрі практики показують переваги співпраці поміж представниками різних секторів: громадськими активістами, місцевим самоврядуванням та місцевими державними адміністраціями, та зображають застосування конкретних механізмів та інструментів, таких як локальний аналіз, консультації з громадськістю, громадський бюджет, активізація громади. Дані успішні практики є актуальними зокрема в контексті реформи децентралізації, яка спонукає думати, яким чином брати відповідальність за зміни на краще в наших громадах.

Презентація відбудеться у приміщенні редакції газети «Нова Доба» (прес-центр), 26 січня 2017 о 12.00.
Під час презентації ви матимете змогу:
– Дізнатися про реалізацію дворічного проекту «Сильні локальні громади – ключ до успіху реформи місцевого самоврядування»;
– Ознайомитися з вибраними успішними практиками зі збірки «Співпраця заради локальних змін: успішні практики з Польщі і України», Варшава, 2017;
– Дізнатись про досвід учасників та тренерів проекту з залучення зовнішніх ресурсів для розвитку місцевих громад;
– Отримати друкований варіант збірки та дізнатися де можна знайти електронний варіант.
До участі запрошуємо: громадських діячів, представників місцевого самоврядування та місцевих державних адміністрацій, журналістів, тренерів, експертів та практиків які працюють з тематикою децентралізації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x