Уманчанину, який пограбував свою тещу, дали умовний термін

Уманчанину, який пограбував свою тещу, дали умовний термін

Уманська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення стосовно 41-річного жителя м. Умань, який пограбував свою тещу. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

У листопаді 2015 року, будучи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік із застосуванням насилля відкрито викрав кошти в сумі 3 тисячі гривень, банківську пенсійну та зарплатну картку, які належать його тещі. Зловмисник проживав із дружиною і тещею в одному домі.

Заволодівши банківськими картками потерпілої, зловмисник таємно викрав з них кошти в сумі 7000 грн.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 КК України, а саме — відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого та ч.2 ст. 185, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно.

В ході судового розгляду встановлено, що чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, щиро розкаявся у вчиненому, повністю відшкодував завданий збиток та відсутність претензій з боку потерпілої, тому суд прийшов до висновку про можливість його виправлення без ізоляції від суспільства та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x