В Умані крадіїв спіймали на гарячому

В Умані крадіїв спіймали на гарячому

З даху будинку місцевої жительки невідомі демонтували алюмінієві ринви та прямували збути їх на металобрухт. Саме у цей час вони були затримані дільничним офіцером поліції, який обслуговує дану територію. Зловмисники дають свідчення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В Уманський відділ поліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що з даху її будинку невідомі викрали алюмінієві ринви водостоку. Група швидкого реагування виїхала на місце події.

Під час відпрацювання території, в поле зору дільничного офіцера поліції потрапили двоє чоловіків, які несли металеві вироби. Ними виявилися 37-річний та 44-річний безробітні місцеві жителі.

Саме зазначені особи виявилися причетні до крадіжки у заявниці. Своєї вини чоловіки не стали заперечувати та повідомили, що на злочин пішли через брак коштів. Викрадені водостоки несли до пункту прийому металобрухту.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Речові докази вилучено. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x