Змаганнями з лижних гонок розпочалася спартакіада в Черкаському районі

Змаганнями з лижних гонок розпочалася спартакіада в Черкаському районі

22 січня в Худяках чемпіонатом району з лижних гонок відкрили районну спартакіаду «Найспортивніше село-2017 року». На змагання прибули 19 лижників із 7-ми населених пунктів: Тубільці, Будище, Білозір′я, Руська Поляна, Худяки, Сагунівка, Геронимівка. На урочистому відкритті спортсменів вітали сільський голова Роман Василина та відповідальний секретар відділення НОК у Черкаській області Іван Урста. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській районній раді.

Серед жінок І місце виборола Віталіна Джулай (Сагунівка), ІІ місце у Катерини Папуші (Худяки), третьою фінішувала Анастасія Шраменко (Руська Поляна). У чоловіків першим був на фініші Олександр Кучугурний (Сагунівка), срібна нагорода у Анатолія Хуторного (Тубільці), бронзова медаль у Миколи Зозулі з Будища.

У загальнокомандному заліку І місце у команди Сагунівки, ІІ місце у спортсменів з Будища, ІІІ місце у лижників Геронимівки.
Команди переможці та призери нагороджені кубками та грамотами, спортсмени медалями, грамотами та подарунками від відділення національного олімпійського комітету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x