Ватутінське підприємство самовільно використовувало водні ресурси

Ватутінське підприємство самовільно використовувало водні ресурси

Державна екологічна інспекція у Черкаській області провела планову перевірку одного з комунальних підприємств міста Ватутіне, під час якої виявила порушення вимог природоохоронного законодавства в галузях атмосферного повітря та водних ресурсів (підземних вод). Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Відповідальна посадова особа притягнута до адміністративної відповідальності за порушення права державної власності на надра (підземні води) та порушення права державної власності на води по статтях 47 і 48 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для усунення виявлених недоліків та за відсутність виробничого контролю за станом атмосферного повітря комунальне підприємство отримало припис.

Відповідно до Методики розрахуку розмірів відшкодування збитків, завданих державі внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів, розраховані збитки за самовільне водокористування на суму 538,5 тисяч гривень, які будуть пред\’явлені до добровільного відшкодування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x