В уманській лікарні два роки неправильно нараховували надбавки працівникам

В уманській лікарні два роки неправильно нараховували надбавки працівникам

Уманська місцева прокуратура в ході вивчення матеріалів фінансово-господарської діяльності КП «Уманська міська лікарня» встановила порушення вимог законодавства у діяльності Уманської лікарні. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

Так, із 2014 року по вересень 2016 року службові особи КП «Уманська міська лікарня» здійснювали нарахування надбавки за тривалість безперервної роботи працівникам фтизіатричного відділення лікарні з порушенням вимог чинного законодавства, що призвело до зайвого її нарахування на загальну суму у більш ніж 390 тисяч грн.

За вищевказаним фактом Уманською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиногореєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки).

Наразі досудове розслідування триває та взято на контроль керівництвом Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: у разі доведення вини особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x