У Корсуні-Шевченківському затримали п’яного з гранатою

У Корсуні-Шевченківському затримали п’яного з гранатою

Прибувши на місце виклику поліцейські у нетверезого чоловіка при поверхневій перевірці виявили гранату. Предмет вилучено та направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Корсунь-Шевченківської поліції від мешканців міста, надійшло повідомлення, що на лавці в сквері лежить п`яний чоловік. Прибувши на місце виклику, поліцейські виявили 47-річного мешканця району, який був у стані сильного алкогольного сп`яніння.

Поліцейські вирішили доставити чоловіка до місцевого відділку для складання відповідних документів. Але при поверхневій перевірці в кишені громадянина виявили предмет, схожий на гранату РГД-5 з запалом. Знайдене у присутності понятих було вилучено та направлено на дослідження.

Прийшовши пізніше до тями, чоловік пояснив, що гранату йому подарував невідомий з яким він випивав, а взяв він її для риболовлі.

Наразі слідчим відділом Корсунь-Шевченківської поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x