Неповнолітній смілянин пограбував однолітка

Неповнолітній смілянин пограбував однолітка

Грабіжником виявився неповнолітній мешканець Смілянського району. Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До смілянських правоохоронців звернулась 37-річна місцева мешканка з повідомленням, що на одній з вулиць міста у її 17-річного сина невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном.

В ході оперативно-розшукових дій та переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронцями було встановлено особу грабіжника. Ним виявився 17-річний мешканець Смілянського району, який навчається в міському профтехучилищі. Його відвідали поліцейські за місцем проживання та запросили до відділу поліції.

У скоєному хлопець зізнався, та повідомив, що телефон продав за 300 гривень знайомому, а на виручені гроші купив наркотик – канабіс, який потім вжив.

Неповнолітньому злочинцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За дане діяння хлопцеві загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x