У Худяках змагалися лижники з нагоди фестивалю в Туреччині

У Худяках змагалися лижники з нагоди фестивалю в Туреччині

22 січня у селі Худяки Черкаського району відбулися змагання з лижних перегонів з нагоди відкриття XIII зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю в Ерзурумі (Туреччина). Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Привітали учасників змагань відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Іван Урста, голова Черкаського районного спортивного клубу Ніна Атамась та голова с. Худяки Роман Василина.

У змаганнях взяли участь 7 команд та всі охочі. Дистанцію для чоловіків визначили 2000 метрів, для жінок – 1000 метрів. По закінченню змагань переможців та призерів відзначили нагородною атрибутикою відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської райдержадміністрації та подарунками відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Результати змагань:
Чоловіки
1 місце Олександр Кучугурний
2 місце Анатолій Хуторний
3 місце Микола Зозуля
Жінки
1 місце Віталіна Джулай
2 місце Катерина Папуша
3 місце Анастасія Шраменко
Командна першість
1 місце с. Сагунівка
2 місце с. Будище
3 місце с. Геронимівка

Довідково:
XIII зимовий ЄЮОФ відбудеться з 11 по 18 лютого 2017 року в Ерзурумі (Туреччина).

Планується, що у змаганнях візьмуть участь спортсмени з 38 країн Європи.
Юні олімпійці боротимуться за нагороди у 9 видах спорту: біатлоні, гірськолижному спорті, лижних перегонах, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, шорт-треку, керлінгу та хокею.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x