Півмільярда гривень податків – внесок області до зведеного бюджету за 25 днів нового року

Півмільярда гривень податків – внесок області до зведеного бюджету за 25 днів нового року

Майже 700 мільйонів гривень податків і зборів надійде (збір) до зведеного бюджету від Черкаської області у січні за розрахунками фіскальної служби. Це удвічі більше в порівнянні з січнем минулого року. На сьогодні збір податків перетнув півмільярдну позначку і становить 534,1 млн гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Очікуваний збір до загального фонду державного бюджету – 377,8 млн грн. До місцевих бюджетів надійде 312,9 млн грн, тоді як за січень 2016 року місцеві бюджети отримали у 1,5 раза менше – 214,2 млн грн. Також очікується 194 млн. гривень єдиного соціального внеску. Про це поінформував начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

Він відмітив, що фіскальна служба Черкаської області забезпечує стабільне надходження податків до бюджетів і позитивну динаміку надходжень. В умовах реформування та скорочення чисельності працівників та незважаючи на перехід з початку минулого року великих платників на облік до центрального офісу великих платників податків, ДФС в області за минулий рік фактично забезпечила виконання тринадцяти місяців. За 2016 рік до зведеного бюджету зібрано 7,2 мільярда гривень податків і зборів, додаткові надходження зведеного бюджету склали 500 мільйонів гривень. А місцеві бюджети за минулий рік отримали додаткових 1,3 мільярда гривень податків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x