Астрологічний прогноз на лютий 2017

Астрологічний прогноз на лютий 2017

Овен (20 березня – 19 квітня)
Така риса як наполегливість, характерна для представників цього знака, в лютому стане в нагоді. В першу чергу, щоб зайнятися тим, на що зазвичай не вистачає часу. Раптово може з’явитися можливість піднятися по кар’єрних сходах. Постарайтеся її не впустити. Вільні Овни можуть, нарешті, зустріти людину, з якою захочуть провести разом усе життя. Втім, не дозволяйте шквалу почуттів накрити себе з головою. Ставтеся до близької людини тепло, але розсудливо, щоб не злякати її надміром власних емоцій. Здоров’я Вас не потурбує. Незалежно від погоди і навколишніх обставин, Овни будуть бадьорі і повні енергії.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 3, 13, 21 і 26 лютого. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 1, 9 та 16 січня.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Цього місяця Тільця не полишить успіх у справах. Хоча самі Тельці прекрасно розуміють, що «щастить» їм тільки завдяки власній працелюбності та передбачливості. Над тим, щоб кохання залишалося міцним, доведеться попрацювати. Телець має реальний шанс підкорити протилежну стать своєю чарівністю і почуттям гумору. Для представників цього знаку настає дуже вдалий час, повний змін, веселих подій і шансів на перемогу. Сміливо беріться за будь-які справи, які давно відкладали в довгий ящик. Саме зараз зорі дають вам можливість досягти особливого успіху в кар’єрі. Безумовно, таке насичене життя може виснажити ваші сили, тож до кінця лютого потрібно взяти невеликий тайм-аут. Особливо сприятливі дні гороскопу Тельців для будьяких справ і починань: 5, 15, 19 та 27 лютого. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 3, 11 та 18 лютого.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Близнюки вступають у період, коли їх чекають нові знайомства і задоволення. Однак зорі радить відкривати нові горизонти з розумом. Особливо обережно потрібно поводитися у стосунках з протилежною статтю. Зірки рекомендують Близнюкам сконцентруватися на задоволеннях естетичного характеру – ходіть на виставки, концерти, постановки і шоу, щоб розвинути почуття прекрасного. Лютий стане відмінним місяцем для реалізації новаторських ідей. Не цурайтеся допомоги – краще поділитися лаврами з колегою, але зробити все в строк і якісно. У сімейному житті очікується штиль і гармонія, але тільки якщо ви зможете грамотно поєднати кар’єру і домашні клопоти.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 9, 21 і 25 лютого. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 6, 14 і 19 лютого.

Рак (21 червня – 22 липня)
Ракам знову щастить! Як і в січні, в останньому зимовому місяці їм практично не доведеться докладати зусиль для досягнення цілей. Усім вже і так ясно, кого зорі вибрали собі в улюбленці на найближчі місяці! Час сприяє налагодженню контактів із оточенням, а серед нових знайомих ви легко зможете придбати могутнього покровителя. Особливо вдалим буде місяць для Раків, задіяних в інтелектуальній сфері. Швидше за все, у вас вийде зайняти нову посаду або довести керівництву необхідність підвищення окладу. Вихідні присвячуйте лише людям, яких любите. У самотніх Раків може з’явитися нове захоплення. Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 10, 23 і 28 лютого. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 8, 16 і 26 лютого.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Останній зимовий місяць принесе з собою значну кількість проблемних питань, але Леви все одно будуть перебувати у відмінному настрої. І не даремно, адже зрештою, все вирішиться найкращим чином. У цьому місяці навіть найпрактичніші Леви відчують себе безнадійними романтиками – так часто вони витатимуть у хмарах, занурені в мрії і бажання. Цілком можливо, що цьому сприятиме фінансова стабільність, яка буде радувати постійними надходженнями грошей. Самотні Леви можуть обзавестися новим другом, який згодом виявиться втіленням ваших романтичних сподівань. Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будьяких справ і починань: 3, 9, 14 і 25 лютого. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 10, 18, і 22 лютого.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Дівам може здатися, що лютого не було зовсім, настільки швидко пролетить для вас цей короткий місяць. Ви будете постійно занурені в нові проекти, ідеї та зустрічі, які із запасом заготовив для вас символ нового року. У кар’єрі найбільше пощастить Дівам, зайнятим у галузі інтелектуальної праці. Несподівано ви можете отримати велике замовлення або відправитися в тривале закордонне відрядження. Якщо до вас звернуться за допомогою чи підтримкою, не скупіться. Найближчим часом такий «вклад» окупиться і принесе непогані відсотки. Самотні Діви не змінять свого статусу, але матимуть чудову можливість набратися снаги перед майбутніми перемогами.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 10, 16 і 27 лютого. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 13, 19 і 23 лютого.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Для Терезів місяць буде характеризуватися певною нестабільністю. Представники цього знака почнуть хаотично змінювати уподобання, коло спілкування, цілі і бажання. Цікаво, що такі дії матимуть досить непоганий результат: ви зможете визначити напрямок, яким рухатиметеся в найближчі кілька років. В сім’ї можливе невелике охолодження стосунків через вашу мінливість. Трохи романтики дозволить повернути почуттям колишню палкість. Астрологи радять Терезам більше часу приділити відпочинку і розвагам, щоб зняти зайву напругу. Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 9, 17 і 21 лютого. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 2, 16 і 25 лютого.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Останній зимовий місяць пройде для Скорпіонів у відносному спокої. Скорпіони частіше буватимуть удома, відвідають далеких родичів і зрозуміють, що такі заходи знаходять відгук в їхній душі. На роботі можливі зміни – у вас з’явиться новий начальник. Будьте готові допомогти близькому другові, який потрапить у непередбачену ситуацію. Самотні Скорпіони можуть зустріти другу половинку. Для завоювання цієї особи знадобиться стримати свою недовірливість та скептицизм.
Особливо сприятливі дні: 10, 15, 19 і 23 лютого. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 4, 18 і 21 лютого.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Лютий приготував для Стрільців дуже багато справ, проте доведеться відмовитися від безлічі задоволень і дозвільного проведення часу, щоб встигнути скористатися всіма наданими шансами. Придивіться до нових колег: цілком можливо, що у вас з’явиться надійний партнер чи просто людина, з якою можна невимушено поспілкуватися під час перерви. В питаннях фінансів поки що змін не передбачається. Місяць сприятливий для налагодження сімейних стосунків. Ваша друга половинка буде надавати посильну підтримку, взявши на себе більшу частину домашніх турбот. Самотні Стрільці навряд чи знайдуть пару, але кілька інтрижок вже видніються на горизонті. В середині місяця на вас чекає приємний відпочинок.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 8, 17, 21 і 26 лютого. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 5, 19 і 24 лютого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У цьому місяці Козероги зможуть відкрити для себе нові знання, які, безумовно, знадобляться їм у майбутньому. До речі, саме в цьому місяці ви можете прийняти рішення про кардинальну зміну професії. Не менш позитивним буде лютий і в плані фінансів, але лише в тому випадку, якщо ви не піддастеся спокусі витратити всі зароблені гроші на непотрібні придбання. В особистому житті вас чекають зміни на краще. Сімейні Козероги зможуть проводити більше часу з дітьми і другою половинкою, а одинакам нарешті вдасться знайти тиху гавань. Причому справа може закінчитися весіллям!
Особливо сприятливі дні гороскопу для будьяких справ і починань: 10, 16, 23 і 27 лютого. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 1, 9 і 26 лютого.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Лютий може принести несподівані турботи. Втім, якщо ви більше працюватимете, ніж говоритимете, то матимете надзвичайно приємний результат. Астрологи радять придивитися до оточення. Серед колег і друзів можуть знайтися не лише байдужі люди, а й заздрісники. На щастя, їх вдасться вчасно виявити і виключити з кола найближчих людей. Натомість Космос винагородить Вас знайомством з людиною, яка може стати надійною підтримкою на кілька найближчих років в тій галузі, в якій ви навіть не сподівалися знайти однодумців. Особливо сприятливі дні гороскопу: 9, 17, 21 і 25 лютого. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 3, 10 і 27 лютого.

Риби (19 лютого – 19 березня)
На Риб чекає величезна спокуса: їм захочеться пустити всі справи на самоплив і просто спостерігати, як все навколо вертиться довкола того, щоб вони не втратили того, що мають. Що ж, насправді піддатися цій спокусі не страшно, але якщо ви переборете себе, то зможете отримати такий результат, якого навіть не сподівалися. Протягом усього місяця відчуватимете реальну підтримку друзів, і навіть малознайомі люди готові будуть надати допомогу. Крім того, в лютому фінанси дозволять вам зробити кілька важливих придбань. Самотні Риби залишаться у вільному плаванні, якщо не здолають своє небажання проявляти ініціативу. Накопичена раніше енергія дозволить вам перенести останній зимовий місяць без будь-яких захворювань.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 14, 17 і 23 лютого. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 6, 8 і 2

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x