Уманчанин скористався добротою бабусі, щоб її обікрасти

Уманчанин скористався добротою бабусі, щоб її обікрасти

32-річний уманчанин зайшов до будинку місцевої пенсіонерки з проханням дати склянку води. Допоки старенька відлучилася в іншу кімнату, зловмисник викрав мобільний телефон, що лежав у вітальні та зник у невідомому напрямку. Чоловіка затримано, він дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася 90-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що стала жертвою зловмисника, який прийшов до її будинку начебто напитися води, а натомість викрав мобільний телефон.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу. Правоохоронці опитали заявницю та її сусідів і отримали детальний опис зловмисника. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до скоєного причетний 32-річний раніше судимий уманчанин, який проживає неподалік потерпілої. Його було затримано за місцем проживання.

Під тиском зібраної доказової бази чоловік у всьому зізнався. На крадіжку він пішов знаючи, що старенька проживає сама. Викрадений телефон збув перехожим. Осіб, що придбали телефон пенсіонерки встановлено, мобільний вилучено та буде повернуто власниці.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбаченечастиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Досудове слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x