У Черкаському районі викрили нарколабораторію: на поліцію натравили собаку

У Черкаському районі викрили нарколабораторію: на поліцію натравили собаку

Під час обшуку в будинку одного із сіл Черкаського району правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, інгредієнти для виготовлення психотропної речовини. Вилучене направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання території Черкаського району співробітники кримінальної поліції встановили, що в одному із домоволодінь обладнана нарколабораторія, де виготовляють психотропні речовини (амфетамін).

Коли прийшли правоохоронці із обшуком, підозрювані намагалися тікати, а співмешканка одного із них дала команду своєму собаці породи ротвейлер напасти на непроханих гостей. Один із оперативних співробітників, відчувши небезпеку зі сторони тварини, згідно Закону України «Про Національну поліцію» статті 46 пункту 13 використав табельну вогнепальну зброю для знешкодження тварини, яка загрожувала життю і здоров’ю поліцейського та інших осіб.

Не гаючи часу, оперативні співробітники затримали підозрюваних. Під час обшуку в будинку, правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, інгредієнти для виготовлення психотропної речовини. Вилучене направлено для проведення судових експертиз. Під час документування даного злочину встановлено осіб, які займались незаконним виготовленням та збутом психотропних речовин на території області.

Як повідомив заступник начальника ГУНП начальник кримінальної поліції Микола Худенко, за даним фактом слідчим відділом Черкаського районного відділення поліції відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x