Теплопостачання після аварії на котельні у Монастирищі відновили

Роботи на місці падіння димової труби у місті Монастирище завершені. Надзвичайна подія сталася в ніч на 29 січня на вулиці Соборна у місті Монастирище, де одразу після опівночі сталося руйнування димової труби газової котельні КП «Теплокомуненерго», яка належить Монастирищенській міській раді.

Унаслідок події без теплопостачання залишилось близько 2000 абонентів, близько 5000 людей з 13 100 осіб, які мешкають у районному центрі.

Упродовж неділі, на місці надзвичайної події робітники комунального підприємства та рятувальники демонтували залишки труби.

На ранок 30 січня роботи з розчищення території від уламків та конструкцій димової труби завершені. Теплопостачання населення відновлено. Котельня працює в аварійному режимі для підтримання температури теплоносія в будинках на мінімально достатньому рівні.

На ряді обєктів критичної інфраструктури введені в дію та використовуються можливості аварійних теплогенеруючих станцій, а також розгорнуті пункти обігріву.

Упродовж доби в районній державній адміністрації відбулось три засідання штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, до роботи в якому були залучені представники усіх аварійних служб міста, а також відповідних відомчих організацій.

На місці події працює мобільно-оперативна група Управління ДСНС у Черкаській області

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x