Сергій Рубан: «При забудові Соснівки мають бути враховані всі ризики»

Сергій Рубан: «При забудові Соснівки мають бути враховані всі ризики»

«Нова Доба» продовжує серію публікацій довкола скандальної забудови у Соснівці. На громадські обговорення уже двічі виносився проект будівництва в рекреаційній зоні «Соснівка» − частині Черкаського бору, довкола так званої «дачі Андрєєва». Там, на території близько 5 гектарів, фірма ПП «Міськбуд-плюс» пропонує побудувати кілька багатоповерхівок і котеджних будинків із інфраструктурою довкола них.
Нагадаємо, що представники фракцій партій «Свобода» та «Укроп» уже висловилися проти забудови у Соснівці.
Керівник Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан теж висловив своє ставлення до забудови.

Сергій Рубан: «При забудові Соснівки мають бути враховані всі ризики»

− Будь яка територія міста Черкаси має забудовуватись лише після фахових експертних оцінок та висновків, а також громадських слухань, − коментує Сергій Рубан. − Основний акцент керівництво міста має робити на появу нових та якісних публічних просторів. Мають бути враховані всі ризики пов\’язані з можливим зсувом берега Дніпра та екологічні наслідки. Наголошую, що це має бути експертна, а не політична чи громадська оцінка. Екологія та комфорт черкасців − це дуже важливо.

За словами Сергія Рубана, у Черкасах мають з\’являтися інвестори та інвестиції, а завдання міської влади максимально сприяти цьому. Будь які роботи, тим паче ті про, які зараз йде мова, мають проводитись на відкритих та прозорих конкурсах і тендерах.
− Думка більшості черкасців для Черкаської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» є пріоритетною та визначальною. Адже саме завдяки черкасцям, наша політична сила отримала 6 депутатів, − зазначив Сергій Рубан.

Ірина Семенова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x