Житель Драбівщини пограбував жінку

Житель Драбівщини пограбував жінку

У провадженні Драбівського відділу поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, а саме грабіж, поєднаний із насильством, вчинене повторно. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

25-річний житель Драбівського району 24 січня цього року у смт. Шрамківка Драбівського району Черкаської області обікрав жінку. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, нападник штовхнув перехожу на засніжену частину дороги, після чого почав її душити за горло та закрив рукою рота. Зняв із пальця золоту каблучку, забрав шкіряну сумку, в якій були гаманець із грошима в сумі 200 грн та мобільний телефон «Nokia — 107 та інші особисті речі.

Злочинець був раніше судимим за вчинення злочинів проти власності, маючи не зняту та непогашену судимість на шлях виправлення не став та вчинив новий умисний злочин.

Вказану особу 24 січня затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, а саме відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно.

Досудове розслідування триває, відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x