5\’NIZZA

5\’NIZZA

Презентація альбому КУ! Легендарний дует після 10-річної паузи представить свій третій альбом!

«2 альбоми – це несерйозно», – говорить Сергій Бабкін. І він правий. Популярність прийшла до 5\’NIZZA задовго до того, як у нас з\’явилися iTunes і аудіозаписи ВКонтакте. Популярність групі принесли спонтанні виступи на Каzантипі, а дебютний альбом розійшовся по країні на піратських болванках ще до офіційного релізу. Ці пісні давно існують окремо від авторів – у виконанні вуличних музикантів, у дворах будинків під розстроєну гітару, в свідомості цілих поколінь. Чесність і синергія хлопців ніколи не перестане вражати не тільки публіку, але і самих музикантів.

«КУ – привітне привітання після довгої відсутності. Ми дбайливо зберігаємо ту складову, за яку нас одного разу так сильно полюбили, і намагаємося привносити нове дихання нашій музичній структурі. Дуже багато змінилося і з\’явилося в музичному світі. Ми все це чуємо, бачимо і пропускаємо через себе. Цей альбом – своєрідний сплеск, якийсь клубок вражень емоційних потрясінь, переосмислених поглядів на світ і життя в цілому». С. Б.

Реліз альбому КУ запланований на лютий 2017 року. 5\’NIZZA завжди була і продовжує бути феноменом, розбиваючим всі можливі рамки. Єднання і дурисвітство цих музикантів народжують геніальність у чесності і простоті, які такі дорогі в сучасному світі.

«Наш 3-й альбом-повернення на дитячий майданчик дорослим. Вражаюча синергія двох різних стихій перетворилася в щось третє – те, що найкраще можна описати містким словом КУ!»- А. З.

Дата: 22 березня 2017, 19:00
Де: ПК «Дружба народів», бульв. Шевченка, 249

Деталі за посиланням
Ціна– від 450 до 750 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x