У Христинівці двоє неповнолітніх обікрали магазин

У Христинівці двоє неповнолітніх обікрали магазин

У Христинівському районі працівники поліції затримали неповнолітніх, які обікрали місцевий магазин побутової техніки. Відкрите кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Вночі до Христинівського відділення поліції звернувся місцевий підприємець із заявою про крадіжку. Невідомі особи пошкодили двері його магазину та викрали товар і гроші. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські поспілкувались з заявником та можливими свідками події, які розповіли, що бачили, як із магазину вибігли двоє молодиків та описали їхню зовнішність.

Під час відпрацювання довколишньої території поліцейські побачили двох невідомих, які підпадали під опис, наданий свідками події. При спілкуванні з поліцією хлопці плутались у свідченнях і нервували.

При поверхневій перевірці і огляді особистих речей поліцейські виявили 9 мобільних телефонів, 3 флеш-накопичувачі, стереонавушники та 2 100 гривень готівкою, які були викрадені з магазину. Їх затримали та доставили до відділення поліції.

В скоєній крадіжці молодики зізнались. Поліцією Христинівського району відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне молодикам загрожує до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x