Житель Смілянщини зберігав гранати у духовці

Житель Смілянщини зберігав гранати у духовці

Під час санкціонованого обшуку у підозрюваного в крадіжках мешканця Смілянського району у духовій шафі плити, працівники поліції виявили гранату РГД-5 та Ф-1. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники Смілянського відділу поліції затримали 29-річного мешканця одного із сіл Смілянського району, який обґрунтовано підозрювався в серії крадіжок з домоволодінь місцевих мешканців.

Під час санкціонованого обшуку будинку, де проживав чоловік, працівники поліції виявили викрадені речі, якими незаконно заволодів підозрюваний, а в духовій шафі плити поліцейські знайшли два предмети, схожі на бойові гранати РГД-5 та Ф-1, а поруч з ними – загорнуті в пакет два запали до них.

Підозрюваний каже, що гранати йому за пляшку горілки віддав малознайомий чоловік, з яким він випивав, та який, за його словами, приїхав із зони проведення АТО.

Наразі слідчим відділом Смілянської поліції зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України. Йому оголосили про підозру у вчинені злочинів за статтею 185 (крадіжка) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовимиприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x