У березні на Лисянщині відкриють два пункти Червоного Хреста

У березні на Лисянщині відкриють два пункти Червоного Хреста

Уже в березні-квітні 2014 року заплановано відкриття двох пунктів Червоного Хреста з метою наближення допомоги для людей похилого віку в у селах Кам’яний Брід та Чаплинка.

Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській райдержадміністрації.

Торік Лисянська районна організація Товариства Червоного Хреста оздоровила в санаторії «Руська Поляна» 13 дітей з контактних сімей. На обслуговуванні 9-ти медсестер ТЧХ перебуває 778 підопічних одиноких громадян похилого віку.

При районній організації ТЧХ діє пункт прокату речей з догляду за хворими (інвалідні візки, ходунки та інший інвентар), послугами якого скористалися протягом року 10 інвалідів та тяжкохворих, які є членами Товариства ЧХ.

Фінансовий план організації у 2013 році в грошовому виразі становить 44 700 грн. Його виконано на 108 %. Отримали допомогу на лікування коштами 13 осіб на суму 2 150 грн., з банку одягу отримали речі 2 760 осіб на суму 165 772 грн.

На належному рівні здійснюється робота з волонтерами молодіжної ланки. Практикується залучення їх до проведення різних заходів та акцій, що прищеплює дітям доброту та милосердя, любов та повагу до людей поважного віку та інвалідів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x