Головний «порошенківець» Черкас просить міністра перевірити роботу лікарень

Головний «порошенківець» Черкас просить міністра перевірити роботу лікарень

Перевірку діяльності медичних закладів у районах та містах закликає міністра охорони здоров’я Уляну Супрун, народних депутатів та керівника Черкаської ОДА керівник Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан.

Відповідне звернення він опублікував на своїй сторінці у «Фейсбук»:

«Звертаюсь до в.о.міністра охорони здоров\’я Уляна Супрун з проханням провести позачергово та спонтанно детальний аудит роботи Звенигородської ЦРЛ, а також закладів лікування у Черкаській області, на базі яких мають бути створенні центри госпітальних округів.

Під час перевірки особливо звернути увагу на матеріально-технічне забезпечення, фаховість лікарів, клановість та стягування плати за беоплатні послуги, на так звані \”операційні списки\”, а також продаж медикаментів, які безкоштовно є в наявності! Розумію, що у лікарів низькі заробітні плати, але мені не зрозуміло, як, отримуючи низькі заробітні плати, можна мати дорогі автівки та помешкання. Існує так звана\” каста та клани місцевих князьків\” у сфері медицини.

Юрій Ткаченко, прошу вас як голову Черкаської ОДА приділити особливу увагу сфері охорони здоров\’я та якості надання медичних послуг. Ініціювати перевірки всіх закладів охорони здоров\’я області!

Владислав Голуб, Олег Петренко, прошу вас, як народних депутатів України на своєму рівні підняти питання стану сфери охорони здоров\’я у Черкаські області.

Заробітні плати у сфері охорони здоров\’я, однозначно, потрібно піднімати, але професіоналізм та людяність лікарів теж».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x