У Черкасах підбили підсумки спортивного року

У Черкасах підбили підсумки спортивного року

31 січня відбувся міський огляд-конкурс «Лауреати спортивного року – 2016». На святі поряд із кращими спортсменами та тренерами вперше відзначили і роботу керівників закладів фізкультури та спорту. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Спортсмени, які досягли високих спортивних результатів у змаганнях національного та міжнародного рівнів, Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх отримали стипендії від міської влади. Зокрема, призначені 20 щомісячних стипендій міського голови та міської ради для провідних спортсменів Черкас, із них 3 стипендії для спортсменів із особливими потребами у розмірі 2000 гривень кожна.

Серед почесних гостей заходу: міський голова Анатолій Бондаренко, заступник міського голови Ігор Коломоєць, директор департаменту освіти та гуманітарної політик Ігор Волошин, народний депутат України Олег Петренко, начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський та його заступниця Катерина Коваленко.

– Варто ще раз наголосити, що для спорту в Черкасах настали нові часи, – говорить директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин. – Політика відновлення матеріально-технічної бази спортивних секцій та шкіл, підвищення їхнього іміджу, впевнений, залучить до занять спортом більше дітей та молоді. Так, торік на потреби спортивної галузі виділили вдічі більше коштів, ніж у попередній період, – понад мільйон гривень. Цьогоріч намагатимемося планку не знижувати.
У Черкасах підбили підсумки спортивного року
Також були відзначені кращі команди Черкас, журналісти, які активно висвітлюють спортивну тематику, ветерани-спортсмени.

Народний депутат України Олег Петренко вручив сертифікати на спортивний інвентар директорам дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Учасників та гостей свята привітали талановиті діти, а саме: зразковий танцювальний колектив «Ірбіс», зразкова вокальна студія «Карамель», відділення художньої гімнастики КДЮСШ, відділення естетичної гімнастики КДЮСШ «Спартак», вокальна студія «Палітра талантів» та народний художній колектив «Вікторія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x