На Тальнівщині прощалися із загиблим Дмитром Оверченком

На Тальнівщині прощалися із загиблим Дмитром Оверченком

29 січня 2017 року страшна звістка сколихнула всю Тальнівщину. Загинув наш земляк, учасник бойових дій, ще зовсім молода людина − Оверченко Дмитро Олександрович, якому щойно виповнилось 28 років.

1 лютого 2017 року, на Майдані Незалежності в м. Києві відбулось прощання із загиблими Героями Авдіївської промзони, мужніми і світлими воїнами нашої України, серед яких був і Дмитро Оверченко. Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.
З великою повагою і почуттям глибокого суму жителі сіл Поташі, Мошурова, Білашок, Тальянок, Легедзиного, ставши на коліна та схиливши голови зустрічали Героя на рідній землі. У супроводі делегації Дмитра привезли до Стелли загиблих Героїв Тальнівщини. Голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська, міський голова Олексій Юрченко, волонтери Тальнівщини та сотні жителів нашого міста живим коридором з державними прапорами та свічками скорботи вшанували пам’ять Героя.

Біля пам’ятника «Небесної Сотні» священнослужителі УПЦ Київського патріархату отець Михайло та отець Андрій відправили панахиду за загиблим, після чого відбулося прощання побратимів та друзів з Героєм України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x