Звання «Мати-героїня» присвоєно двом звенигородчанкам

Звання «Мати-героїня» присвоєно двом звенигородчанкам

Президент присвоїв високе звання «Мати – героїня» двом багатодітним матерям Звенигородського району. Вчора їм вручили заслужені нагороди. Цю приємну місію виконав голова райдержадміністрації Василь Довбуш, повідомляють у Звенигородській РДА.

Посвідчення та нагрудні знаки «Мати-героїня» отримали: мати шістьох дітей, жителька Стецівки Тетяна Олексіївна Желавська, яка ще виховує одну дитину під опікою і одну дитину прийомну, та жителька Юрківки Катерина Іванівна Кобко, яка народила та виховала п’ятьох дітей.
Тетяна Олексіївна, 1970 року народження, – людина з активною життєвою позицією, відповідальна, працьовита, щира, чуйна, лагідна мати та дружина. Виховує дітей у злагоді, любові, взаємоповазі та обов’язку перед сім’єю, людьми, державою.
Катерина Іванівна, 1929 року народження, – турботлива, уважна, дбайлива мати. Виховала дітей на власному прикладі в праці, любові, взаємоповазі. Дбала про сприятливі умови для їх розвитку, здобуття освіти та професії за покликанням. Неодноразово нагороджувалась грамотами, подяками, цінними подарунками.

Звання «Мати-героїня» присвоєно двом звенигородчанкам

Крім того, за збереження сімейних цінностей, відповідальне батьківство, материнську самовідданість жінки нагороджені Подякою районної державної адміністрації.
– Кожен з нас розуміє, що немає нічого дорожчого рідного дому, з якого черпаємо добро, тепло, мудрість і ніжність від найдорожчої людини – матері, – наголосив Василь Миколайович. – Відзначення багатодітних матерів званням «Мати-героїня» – маленька вдячність жінкам від держави і від усієї звенигородської громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x