У Тальному дружні гостини завершилися вбивством

У Тальному дружні гостини завершилися вбивством

43-річного зловмисника, якого обґрунтовано підозрюють у вбивстві тальнівчанина, оперативники затримали поблизу місця скоєння злочину. Своєї вини чоловік не заперечує, і звинувачує у всьому алкоголь і ревнощі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Повідомлення про вбивство до Тальнівського відділення поліції надійшло від 47-річної співмешканки потерпілого. Жінка повідомила, що тілесні ушкодження потерпілому ймовірно завдав їхній спільний знайомий.

Як з’ясували правоохоронці, у день трагедії в зазначеному домоволодінні відпочивала компанія: потерпілий зі своєю співмешканкою та чоловік і жінка, які прийшли у гості до господарів. Після тривалого застілля та великої кількості вжитого спиртного через ревнощі між чоловіками виникла сварка.

Словесний конфлікт переріс у бійку, під час якої гість ударив господаря, від чого він помер на місці події. Зрозумівши, що накоїв, зловмисник відтер ножа від слідів крові та сховався у надвірній споруді.

Протягом години 43-річного жителя Тального було затримано оперативниками місцевого відділення поліції. Своєї вини чоловік не приховує, проте, у всьому звинувачує алкоголь та ревнощі.

За вказаним фактом слідчими відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Особі оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В минулому зловмисник відбував покарання за аналогічну протиправну діяльність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x