Головний «свободівець» Черкащини став лауреатом всеукраїнського конкурсу есе

Головний «свободівець» Черкащини став лауреатом всеукраїнського конкурсу есе

На Всеукраїнському конкурсі студентських та аспірантських есе «Перспективи Української національної революції у XXI ст.» в межах IV Бандерівських читань робота очільника обласної фракції ВО «Свобода» Юрія Ботнара «Шляхи української революції: парламентський чи збройний?» увійшла до вісімки найкращих. Про це «Нова Доба» дізналася від Юрія Ботнара на «Фейсбук».

Усього на конкурс було подано 142 роботи.

– Таким чином я став лауреатом цього конкурсу й отримав іменну стипендію українського мецената, свободівця Олександра Мирного. 1/4 цієї стипендії я вже передав на лікування бас-гітариста легендарного гурту «Кому Вниз» Сергія Степаненка. До слова, на Бандерівських читаннях цьогоріч з цією метою відбувається збір благодійних внесків.

Дякую за чудовий дискусійний інтелектуальний майданчик Науково-дослідному інституту українознавства та Недержавному аналітичному центру «Українські студії стратегічних досліджень», зокрема Богдан Галайко та Yuriy Syrotyuk, а також усім, хто організовує Бандерівські читання – платформу, де народжуються нові змісти та викристалізовуються форми ідеології українського націоналізму, – зазначив Юрій Ботнар.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x